Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Edison Robot - Gøy med robotikk for morgendagens innovatører

Edison Robot - Gøy med robotikk for morgendagens innovatører

Edison er en billig, kompakt og solid robot for lek og læring i undervisningen. Den er kompatibel med LEGO og enkel å programmere med flere ulike programmeringsspråk. Prisen og anvendeligheten har gjort den til et populært valg blant lærere.

Edison kan se og høre

Edison kommer med flere innebygde sensorer. Den kan unngå hindringer, følge lys, finne og følge en linje eller respondere til lyd (f.eks klapp).

Roboten kan brukes rett ut av boksen. Du trenger bare å sette i batterier og starte utforskningen. Du kan til og med styre den via en vanlig TV-fjernkontroll.

Flere programmeringsspråk

Edison programmeres enkelt med lyd via en EdCom-kabel som kobles til lydutgangen på PC'en (ingen ekstra programvare kreves).

Edison støtter i dag tre språk:

EdBlocks


EdBlocks er et enkelt og visuelt blokkbasert programmeringsspråk. Spesielt egnet for elever fra 8 til 12 år (fra 3. klasse og oppover)

EdScratch

EdScratch er et blokkbasert programmeringsspråk basert på Scratch. Egnet for 10 år og oppover. Perfekt for 5.-7. klasse.

EdPy

EdPy er et Python-basert språk for mer avansert programmering. Egnet for ungdomstrinnet (8.-10. klasse)

Kompatibel med LEGO

Siden Edison er kompatibel med LEGO kan du gjøre den om til en mye større robot eller en helt ny oppfinnelse. For robotikk-entusiaster kan Edison være byggesteinen i avanserte prosjekter. 

Nyttige ressurser

Kontakt oss

Vi bistår deg gjerne i å finne de beste løsningene for deg. Kontakt oss gjerne dersom dere ønsker ytterligere rådgivning og veiledning rundt bruk av Edison i skolen.

Vår e-postadresse er:
salg@n00b.no

Eller ring oss på:
35 60 02 01 (man-fre 09-15)

Forrige artikkel ARCADE for MakeCode Arcade - Lag dine egne dataspill
Neste artikkel Kom i gang med micro:bit og MicroPython