Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører

Utdanningsteknologi for kommune, skole og offentlig sektor

Som en av Norges ledende leverandører av programmeringsutstyr har vi mange samarbeid med kommuner, skoler og andre offentlige virksomheter. Vi arbeider daglig med å løse flere typer utfordringer vedrørende implementering av digitale læremidler i utdanningssektoren.  

Offentlig og kommunale innkjøp

n00b.no er en norsk nettbutikk eid av Elastisk AS (org nr 915 843 697 MVA) etablert på Notodden i 2015. Vi har jobbet med skoler og barnehager i mer enn 100 kommuner og vet hva som skal til for at du skal lykkes med din satsning.

Vi har bred erfaring med kjøp fra kommuner og fylkeskommuner, og sender som standard faktura via EHF (elektronisk handelsformat) etter kommunale føringer og krav til referanse. For spørsmål vedrørende kommunale eller offentlige innkjøp er du velkommen til å ta kontakt med oss på e-post eller telefon. Selskapet Elastisk AS foretar fakturering for alle kjøp hos www.n00b.no.

Hos oss kan du enkelt legge inn en bestilling direkte i nettbutikken, oppgi kommunenavn og ønsket fakturareferanse, så kan du være trygg på at vi fikser resten. Som kunde hos oss får din skole gratis tilgang til vår veiledningstjeneste på telefon 35600201 (man-fre 09-15).

Bestilling via e-post

Ved behov tar vi ordremottak via e-post. Dersom du ønsker å bestille via e-post, vennligst inkluder følgende:

  1. Leveringsadresse
  2. Fakturaadresse (ofte kommunens org. nummer)
  3. Ønsket fakturareferanse

Læring for fremtiden

Vi er stolte over å levere pedagogiske leker og praktiske læremidler til skoler, kommuner, kodeklubber, makerspace, bibliotek, vitensentere, privatpersoner og bedrifter over hele landet. Vi brenner for å gi barn og unge de aller beste forutsetninger i sitt møte med fremtiden, gode læringsopplevelser, smart bruk av IKT og lek som gir læring.

Kontaktinformasjon

E-post:
salg@n00b.no

Telefon:
35 60 02 01 (man-fre 09-15)

E-postadresse for faktura/ordremottak:
salg@n00b.no

Kontonummer:
1506.15.81070 (Elastisk AS)

Salgssjef:
Gina Fredheim, gina@n00b.no

Ønsker du å gjøre større innkjøp eller faste leveringer ta kontakt med oss per e-post for mer informasjon.

For informasjon om frakt og vilkår se våre kjøpsbetingelser.