Kjøpsbetingelser

Elastisk AS
Org nr 915 843 697 MVA
Høybøåsen 12, 3684 Notodden, Norge

n00b.no
35 60 02 01 (man-fre 09-15)
salg@n00b.no

Kjøpsvilkår
Standard kjøpsvilkår for forbrukerkjøp over internett er gjeldende. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, personopplysningsloven og kredittkjøpsloven.

Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet. Vi er ansvarlig for transaksjoner gjennom nettsiden.

Vi tar forbehold om feil i priser, tekst/spesifikasjoner, og at enkelte varer kan være utsolgt.

Betaling
Betaling foregår gjennom Stripe – vi aksepterer VISA, MasterCard og American Express.

Om du bestiller gjennom firma og ønsker å betale med faktura, påberegnes et gebyr på kr 35,-. Det tilkommer ikke gebyr for fakturaer som kan sendes elektronisk.

Frakt
Leveringstid er normalt 2-4 virkedager, enkelte områder/tidspunkter 4-5 virkedager. Fraktpris avhenger av bestillingens størrelse og leveringsområde. Finnes ikke varene på vårt lager, vil leveringstiden være 6-14 virkedager. Vi tar forbehold om at varene ikke er på lager.

Uavhentede pakker
Posten sender ut melding om ankommet pakke straks den ankommer ditt lokale postkontor. Dersom pakken ikke er hentet innen 14 dager, returneres den til oss. Vi forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes. Dersom pakken ikke blir hentet av kunde og returneres, tilkommer et gebyr på 250,-. Dette gebyret dekker våre kostnader ved behandlingen av returen. Å unnlate å hente pakken, er ikke det samme som å benytte seg av angreretten. Ønsker du å benytte deg av 14 dagers angrerett, ber vi deg hente ut pakken og kontakte oss for å få returinformasjon.

Angrerett
Hvis du angrer på et kjøp hos oss er det angrerettloven som gjelder. 

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet.(jf Angrerettloven § 1).

Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt.(jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake.(jf. Angrerettloven § 25 første ledd).

Returkostnadene bæres av forbrukeren (jf. Angrerettloven § 25 andre ledd).

Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Angrerettloven § 25 tredje ledd).

Personvern
På vår nettbutikk vil du måtte oppgi personlige opplysninger, leveringsinformasjon og evt. betalingsinformasjon som f.eks kredittkort via Stripe. Disse opplysningene er nødvendige for at kjøpet skal kunne gjennomføres, endring av ordrer etter kunders ønsker, etterkjøpsservice og tilbud fra oss om nye tjenester og produkter dersom du ønsker det. n00b og Elastisk AS vil aldri gi dine opplysninger videre til tredjeparter.