translation missing: nb.general.accessibility.skip_to_content
🎄 Siste frist for bestilling av julegaver er torsdag 16. desember 🎄
🎄 Siste frist for bestilling av julegaver er 16. desember 🎄

Kompetansepartnere

Vår visjon: "Sammen bygger vi en nasjon for skaperglede og innovasjon"

Vi samarbeider formelt og uformelt med en rekke aktører som deler vår visjon. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å vite mer om hvordan vi kan gjøre hverandre bedre gjennom samarbeid og dialog :)

Kompetansepartnere

Kreasjon er en av Norges ledende leverandører av kurs og opplæring innen koding og skaperverksted. Kreasjon eies og drives av pedagoger og i tillegg til kurs og opplæringstjenester tilbyr de komplette læringsopplegg fra Whyzo.no. Vi i n00b er stolt samarbeidspartner med Kreasjon og i samarbeid med dem tilbyr vi totalløsninger for din skole inkludert utstyr, opplæring, veiledning, kompetanseheving og tett oppfølging.

Les mer på Kreasjon.net

Lær Kidsa Koding! er en frivillig bevegelse som arbeider for at barn og unge skal lære å forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet. Lær Kidsa Koding hjelper de unge til å ikke bare bli brukere, men også skapere med teknologien som verktøy. I tillegg til å øke den allmenne forståelsen av informasjonsteknologi, ønsker de å bidra til rekrutteringen til IT-yrkene og realfagene. En viktig del av virksomheten er å arbeide for at alle unge i skolealder får mulighet til å lære programmering og bli kjent med informatikk som fag.

Les mer på kidsakoder.no

Norway Makers sin visjon er å dyrke skaperglede og innovasjon i skjæringspunktet mellom kunst, teknologi og vitenskap ved å bygge opp under «the maker movement». De jobber bredt inn mot utdanning, forskning, politikk og næringsutvikling.

Les mer på norwaymakers.org

 

Ønsker du samarbeid med oss? Ta kontakt i dag :)