Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Gjør deg klar for skolestart

Gjør deg klar for skolestart

Det er igjen tid for å sette programmering på timeplanen, og vi i n00b ønsker at det skal være enkelt for deg å komme i gang. Hos oss får du den hjelpen og informasjonen du trenger for å starte, i tillegg til de beste produktene for å ta programmeringen ut av skjermen slik at elevene kan jobbe både praktisk og kreativt. 

Startpakker for lærere

Før du tar med deg produktene ut i klasserommet kan det være kjekt å være kjent med produktene du skal bruke i undervisningen. Vi har satt sammen startpakker for lærere slik at du kan teste ut og sette deg ordentlig inn i produktene før du tar de med deg ut i klasserommet.

 

Programmering i klasserommet

Læreplanen har gitt plass til programmering i klasserommet, og overføringsverdien av dette skal være at elevene blant annet blir gode problemløsere samtidig som de får rom til kreativitet og mer praktisk læring.

Når man skal starte med programmering med elevene kan det være nyttig å få noen tips og litt hjelp på veien. Les gjerne vår artikkel 5 tips til deg som skal undervise i programmering

Våre anbefalte klassesett

Mange av våre produkter for klasseromsundervisning kan kjøpes både enkeltvis og i klassesett. Vi anbefaler å kjøpe klassesett til skolen din slik at du har nok komponenter til elevene. Vi har laget samling med våre anbefalte og populære klassesett slik at det skal være enkelt for deg å komme i gang med skoleåret.

 

Kurs og workshops

Vi vet at lærere ønsker seg mer kunnskap om hvordan de kan ta med seg programmering ut i klasserommet. Derfor tilbyr vi en rekke kurs og workshops hvor vi kommer til skolen og viser de grunnleggende prinsippene i tillegg til at dere får nyttige tips og konkrete oppgaver å starte med. Kursene legges opp etter deres behov slik at dere får størst mulig utbytte av dagen. Se vår oversikt over hvilke kurs vi kan tilby innen programmering og 3D printing

 

Usikker på hva du skal velge eller hvordan komme i gang? Snakk med en av våre spesialister

Ta kontakt med en av våre spesialister for råd og veiledning på telefon 35 60 02 01 eller e-post salg@n00b.no.

Forrige artikkel Julegavetips 2024: Smarte julegaver til kreative jenter og gutter
Neste artikkel Bli kjent med Sphero BOLT+