Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Marbotic: Lek og lær med tall og bokstaver

Marbotic: Lek og lær med tall og bokstaver

Marbotic kombinerer det beste fra tradisjonelle leker og berøringsskjermteknologi gjennom utviklingen av treklosser som tilbehør til iPad og nettbrett. Bokstavene har håndtak som gjør det lett for små barnehender å håndtere.

Marbotics smarte bokstaver og tall er en engasjerende læringsopplevelse for barn i alderen 2 til 8 år. Treklossene samhandler med nettbrett og 6 pedagogiske apper på norsk som gjør det gøy å lære seg tall og bokstaver.

Marbotic-appene lar barnet lære å lese, telle, regne, gjenkjenne former og lyder av bokstaver, leke med fotonikk, utvikle sitt ordforråd og til og med skrive sine første ord i et morsomt og motiverende miljø. Barna lærer gjennom morsom, engasjerende og interaktiv lek.

Dette trenger du

 1. iPad eller nettbrett (sjekk kompabilitet)
 2. Marbotic Smart Letters, Marbotic Smart Numbers , evnt. pakken som inkluderer dem begge
 3. Last ned gratis app (se tips nedenfor)

Slik fungerer det

Last ned ønsket app, og legg iPad/nettbrett på et bord. Treklossene fungerer interaktivt med nettbrettet når barnet setter brikkene oppå nettbrettet. Treklossene fra Marbotic er passive brikker, og signalene på nettbrettet fanges opp av kroppens naturlige statiske elektrisitet. Verken WiFi, bluetooth eller batteri er nødvendig (utover at nettbrettet/iPad er oppladet).

Barna blir tatt med i 6 ulike engasjerende eventyr med tilhørende utfordringer som er tilpasset deres nivå. Vanskelighetsgraden justeres enkelt og intuitivt øverst i høyre hjørne i appen, etter kylling (enkel), høne (middels) og hane (avansert).

6 gratis apper på norsk

Barnet ditt lærer trinnvis med flere gratisapper som stimulerer fantasi og kreativitet. Appene er selvsagt på norsk, og tilgjengelig både til iPad (iOS) og nettbrett (Android).

Marbotic fra www.n00b.no leveres med de nordiske bokstavene Æ, Ø, Å, samt Ä og Ö.


Lek og lær med bokstaver og enkle ord

Marbotic Smart Letters på norsk

Les mer om Marbotic Smart Letters

Dette lærer barnet:

 • Finmotorikk
 • Store og små bokstaver
 • En- og tolydsord
 • Fonetikk
 • Isolering av den første lyden av et ord
 • Stavelser
 • Oppbygning av ord
 • Substantiver
 • Alfabetet og alfabetisk rekkefølge
 • Utvikle ordforråd

Alfamonster (Les mer) Fra 2-5 år
Med Alphamonster blir barna kjent med alfabetet, lydene og formene til hver bokstav. Last ned appen: iOS / Android

Vocabubble (Les merFra 3-6 år
I Vocabubble-appen oppdager barna hundrevis av ord i en quirky og morsom verden! Last ned appen: iOS / Android

Bla Bla-Box (Les merFra 4-8 år
Ved å sette sammen bokstaver, lager barnet stavelser og ord. I Bla Bla Box kan barnet sette sammen ord, appen staver dem og uttaler ordene, akkurat som magi! Last ned appen: iOS / Android

Marbotic Smart Letters inkluderer selvsagt bokstavene Æ, Ø og Å. Her kan du lese mer om de 3 appene som medfølger i Marbotic Smart Letters.

 

Lek og lær med tall og matematikk

Marbotics Smart Numbers på norsk

Les mer om Marbotics Smart Numbers

10 fingre (Les mer) Fra 3-5 år
Med 10 fingre bruker barna fingrene til å lære seg å telle til 10. Last ned appen: iOS / Android

Tell til 100 (Les merFra 4-6 år
I Vocabubble-appen oppdager barna hundrevis av ord i en quirky og morsom verden! Last ned appen: iOS / Android

Mer eller mindre (Les merFra 4-8 år
Ved å sette sammen bokstaver, lager barnet stavelser og ord. I Bla Bla Box kan barnet sette sammen ord, appen staver dem og uttaler ordene, akkurat som magi! Last ned appen: iOS / Android

Tilgjengelig på inntil 21 språk

Hjelp deg barn å lære å skrive og lese på barnets morsmål, men også fremmedspråk! Tilgjengelige språk: Norsk, Engelsk, fransk, spansk, tysk, nederlandsk, svensk, dansk, japansk, kinesisk og russisk. Komplett liste finner du på hver enkelt app.

Marbotic i barnehagen / SFO / AKS

Har dere iPad eller nettbrett? Da har dere alt dere trenger for å bruke Marbotics smarte bokstaver og tall. Vi garanterer engasjerende lek som kan oppleves som magi for både store og små. Læringen er en bonus! Marbotic passer perfekt som et tilbehør til iPad i barnehagen. Appene krever ingen lisens, og er helt gratis å laste ned/bruke. For barnehagen anbefaler vi følgende løsning som inneholder både tall og bokstaver:

Marbotic Smart Package Smart Letters + Smart Numbers Norsk versjon

Vi bistår deg gjerne i å finne de beste løsningene for deg og din barnehage. Kontakt oss gjerne dersom dere ønsker ytterligere rådgivning og veiledning rundt Marbotic i barnehagen.

 

Våre løsninger 

Nyttige linker

Kontakt oss

Vi bistår deg gjerne i å finne de beste løsningene for deg. Kontakt oss gjerne dersom dere ønsker ytterligere rådgivning og veiledning rundt Marbotic i barnehagen og/ eller skole/SFO.

Vår e-postadresse er:
salg@n00b.no

Eller ring oss på:
35 60 02 01 (man-fre 09-15)

   Neste artikkel Guide: Velg riktig Chromebook