Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører

Om oss

n00b.no er en norsk nettbutikk eid av Elastisk AS (org nr 915 843 697 MVA) etablert på Notodden i 2015. Vi har jobbet med skoler og barnehager i mer enn 100 kommuner. Vi vet hva som skal til for at du skal lykkes med din satsning!

n00b.no er blant Norges største totalleverandører av utdanningsteknologi. Vi er stolte over å levere pedagogiske leker og praktiske læremidler til skoler, kommuner, kodeklubber, makerspace, bibliotek, vitensentere privatpersoner og bedrifter over hele landet. Vi er et team bestående av utviklere, pedagoger og teknologiinteresserte som brenner for å gi barn og unge de aller beste forutsetninger i sitt møte med fremtiden. Vi lever for gode læringsopplevelser, smart bruk av IKT og lek som gir læring.

Kort om vår visjon

Inspirert av skaperbevegelsen, prosjektbasert læring (PBL), våre gode samarbeidspartnere og nettverk har vi en felles visjon:

~ Sammen bygger vi en nasjon for skaperglede og innovasjon ~

Dette får vi hovedsaklig til gjennom å stimulere nysgjerrigheten til barn og unge med læring gjennom lek og ved å tilby praktiske læremidler for fremtidens kompetanser.

Mål

Vår felles fremtid avhenger av at dagens barn og unge lærer seg å forstå teknologi. Som Norges første aktør har vi helt siden oppstarten tilrettelagt for at barn og unge skal få tilgang til den aller beste utdanningsteknologien. Sammen kan vi stimulere utviklingen av nysgjerrige, skapende, problemløsende og løsningorienterte barn og unge med høy samarbeidskompetanse, godt rustet til å møte fremtidens og livets utfordringer forøvrig. Ved å gjøre STEAM-læring tilgjengelig for alle har vi et mål om fremme nysgjerrighet, mestring, skaperglede og økt teknologisk forståelse.

Hva kan n00b.no tilby?

Vi leverer utdanningsteknologi, pedagogiske leker og praktiske læremidler til skoler, kommuner, kodeklubber, makerspace, privatpersoner og bedrifter over hele landet. I tillegg til de smarteste digitale verktøyene på markedet tilbyr vi også den perfekte bursdagsgaven til små forskere, samt utstyr til 3D-printing, Chromebook og mye mer.

Hva betyr n00b?

"n00b" er kodespråk og betyr "nybegynner" eller "uerfaren", spesielt knyttet til data og teknologi. Vi leverer fine og kreative startpakker som gjør det enkelt for både barn, unge og voksne å lære seg mer om hvordan de kan skape teknologi gjennom programmering, elektronikk, 3D-printing, robotikk mm.
Alle er nybegynnere før de tester ut noe nytt for første gang. Vi utfordrer derfor DEG til å sette dine ideer ut i livet. Ikke la frykt for å feile stoppe deg fra å prøve. Læring gjennom prøving og feiling er læring for livet.

Ta en "n00b"

Med våre startpakker for nybegynnere ønsker vi å ufarliggjøre teknologien, og senke terskelen for å tørre å prøve. Før du aner ordet vil du oppleve at programmering ikke kun er forbeholdt spesialistene, men at språket faktisk kan være et nyttig verktøy for livsmestring. I så måte er "n00b" er et positivt begrep, nettopp fordi møtet med nye utfordringer også handler om å kaste seg ut i spennende læringsopplevelser som gir utvikling. Start et et nytt prosjekt, en ny hobby, en ny prototype eller et nytt design som igjen kan bli til noe helt nytt som verden trenger, men kanskje aldri før har sett maken til. Neste gang du står ovenfor en utfordring vil vi på det sterkeste anbefale deg å "ta en n00b": prøv, da vel!

Offentlig og kommunale innkjøp

Vi har bred erfaring med kjøp fra kommuner og fylkeskommuner, og støtter selvsagt faktura via EHF etter oppgitte føringer og krav til referanse. For spørsmål vedrørende kommunale eller offentlige innkjøp er du velkommen til å ta kontakt med oss på e-post eller telefon. Selskapet Elastisk AS foretar fakturering for alle kjøp hos www.n00b.no.

Kontaktinformasjon

Vi er her for å hjelpe deg! Ta kontakt om du har spørsmål eller trenger råd og veiledning:

E-post:
salg@n00b.no

Telefon:
35 60 02 01 (man-fre 09-15)

E-postadresse for faktura/ordremottak:
salg@n00b.no

Kontonummer:
1506.15.81070 (DNB, Elastisk AS)

Adresse:
Elastisk AS
Høybøåsen 12
3684 Notodden

Ønsker du å gjøre større innkjøp eller faste leveringer ta kontakt med oss per e-post for mer informasjon.

For informasjon om frakt og vilkår se våre kjøpsbetingelser.

About us (in english)

n00b.no is one of the leading suppliers of EdTech in Norway. By making STEAM Educational tools available for everyone, our goal is to facilitate and contribute to the development of 21st century skills. Inspired by the maker movement we provide practical and digital learning tools for educational and private use. We have a great range of amazing customers nation wide incuding schools, libraries, kindergardens, makerspaces and retail.
We offer a great range of EdTech all in one place - just to make it easy for our customers.

n00b.no er stolt forhandler av:

BBC micro:bit i Norge            Strawbees i Norge         littleBits i Norge           Play Osmo i Norge              Makeblock i Norge        Bloxels i Norge        Quirkbot i Norge          Arduino i Norge (Genuino)      Tech Will Save Us i Norge       Dash & Dot i Norge (Wonder Workshop)