Translation missing: nb.general.accessibility.skip_to_content
ARCADE for MakeCode Arcade - Lag dine egne dataspill

ARCADE for MakeCode Arcade - Lag dine egne dataspill

ARCADE er en helt ny programmerbar spillkonsoll for MakeCode Arcade. Med denne kan du utvikle programmeringsferdighetene dine ved å lage og modifisere spill med Blocks og JavaScript i MakeCode. ARCADE er like gøy for nybegynnere som erfarne spillentusiaster.

MakeCode Arcade

arcade.makecode.com finner du mange veiledninger til spill du kan lage og spill som andre har laget som du kan modifisere og lage dine egne versjoner av.

Mange innebygde funksjoner

ARCADE er enkel å bruke og har et ergonomisk grep som gir deg den ultimate spillopplevelsen istedenfor å spille spillene dine i nettleseren. Den har LCD-fargeskjerm, piezo buzzer for lyd, vibrasjonsmotor for haptic feedback og 6 spillknapper med mer.

Konsollen får strøm fra 3 stk AA-batterier eller via micro USB-kabelen. Den kommer også med et gjennomsiktig deksel som gjør at du ser all elektronikken samtidig som den beskytter. 

Alt i alt en perfekt plattform å begynne med siden alt er så integrert i en løsning.

Enkelt å overføre spill

Du overfører spillene du lager på PC'en enkelt med en micro-USB kabel til ARCADE-enheten din.

MERK: Husk å skru av enheten før du kobler til PC så den går i overføringsmodus.

ARCADE i undervisningen 

ARCADE-aktiviteter inneholder både spilldesign og spillprogrammering. Med de riktige aktivitetene kan du oppnå mange læringsmål samtidig i flere fag. Her er det bare kreativiteten som setter grensene. Elevene lærer grunnleggende programmering, jobbe med designprosess, være kreative og kjenner mestringsfølelse. Vi anbefaler at du sjekker ut MakeCode Arcade med en gang og gjør deg kjent med mulighetene i plattformen.

Nyttige ressurser

Kontakt oss

Vi bistår deg gjerne i å finne de beste løsningene for deg. Kontakt oss gjerne dersom dere ønsker ytterligere rådgivning og veiledning rundt valg av løsninger.

Vår e-postadresse er:
salg@n00b.no

Eller ring oss på:
35 60 02 01 (man-fre 09-15)

Forrige artikkel super:bit - Programmering med micro:bit for barn i hele Norge
Neste artikkel Edison Robot - Gøy med robotikk for morgendagens innovatører