Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører

Frakt

Ordre mottatt før 14:00 blir vanligvis ekspedert samme dag, forutsatt at produktene finnes i lager, og at betaling / kreditt er godkjent av n00b.no.

Leveranser i Norge utføres av transportør engasjert av n00b.no, direkte til kundens leveringsadresse. Vi sender de fleste pakker via Posten Bring, hvor pakken kan spores på Posten.no. Du kan også følge sporing av din pakke via din sendingsbekreftelse, eller ved å logge inn på min side

Om bedriftens leveranseadresse er en postboks kan varen hentes på nærmeste postkontor, utkjøring inngår ikke i denne tjenesten.

Transportør gjør normalt ett forsøk på å kjøre ut leveranser på hverdager mellom kl. 08.00-16.00. Er det ingen på plass på oppgitt leveringsadresse, leveres varene til nærmeste postkontor, hvor de kan hentes av kunde.

Kolli som veier mellom 20 og 35 kg leveres på postterminalen. Gods med vekt over 35 kg leveres til en tunggodsterminal. Ny utkjøring kan bestilles med transportøren direkte, tilleggskostnader kan påløpe og blir belastet kunde direkte.

Uavhentede pakker debiteres kunde.

Leveringsalternativ:

Billigste leveringsmåte
Klimanøytral servicepakke, kr 99,-
Pakken leveres på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. For å finne din nærmeste Post i butikk, se Posten.no

Bedriftspakker
Bedriftspakke - leveres på døren til bedrift, kr 249,-
Pakken leveres på døren til skolen/bedriften som står oppført under leveringsadresse på din ordre. Pakken blir levert i åpningstiden.

Leveransepris kan avvike fra ovenstående pris. Fraktpris blir alltid oppgitt i ordren. 


Hurtiglevering over natten
For enkelte varer tilbyr vi levering over natten. Ta kontakt dersom du har behov for rask levering, så hjelper vi deg så langt det lar seg gjøre.