Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lengre leveringstid på micro:bit v2

Lengre leveringstid på micro:bit v2

Leveringstid på mikrokontrollere har økt kraftig over hele verden etter pandemien traff oss. De siste rapportene viser at leveringstider for produsenter av mikrokontrollere nå ligger på rundt 20 uker fra bestilling. Det betyr at leveringstid ut til forbruker vil være ennå lenger, da produsent trenger ulike komponenter til sine produkter. 

Produsenter av mikrokontrollere jobber på spreng for å utvide sin kapasitet, men dette arbeidet tar tid, så det forventes at denne situasjonen vil vedvare utover i 2022.

Situasjonen har særlig påvirket leveringstider på micro:bit v2, men det kan også påvirke andre produkter fremover etterhvert som leverandører og produsenter tømmer sine lagre.

Lagersituasjon

Vi i n00b.no jobber tett sammen med våre leverandører for å sikre at vi får inn både micro:bit v2 og andre produkter som pr. nå ikke er på lager så fort som mulig.

Grunnet situasjonen er det vanskelig å få konkrete leveringstider, men vi vil sende ut fortløpende etterhvert som det kommer inn varer. 

Vi har fått noen mindre leveranser av micro:bit v2 gjennom sommeren, slik at vi har fått levert ut til noen av de som har ventet lengst, og vi vil fortsette å sende ut fortløpende etterhvert som vi får inn mer. Det er også nødvendigvis da slik at de som har ventet lengst må få varene først.

Bestillinger

Vi tar i mot bestillinger på micro:bit og tilbehør og vil som skrevet over sende ut fortløpende etterhvert som vi får inn varer, så du kan være trygg på at du vil få levert produktene så fort det lar seg gjøre ved å legge inn bestilling hos oss. 

Du kan bestille micro:bit v2 startpakker og tilbehør her

Du kan bestille micro:bit v2 klassesett her

Usikker på hva du skal velge? Kontakt oss for en prat

Ta kontakt med en av våre spesialister for råd og veiledning på telefon 35 60 02 01 eller e-post salg@n00b.no.

Forrige artikkel Julegavetips 2021: Smarte julegaver til kreative jenter og gutter
Neste artikkel Arduino Student Kit - Ny startpakke for å lære elektronikk og programmering