Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lær Kidsa Koding med Osmo

Lær Kidsa Koding med Osmo

Osmo er et unikt pedagogisk interaktivt spilltilbehør som låser opp endeløse muligheter for fysisk spill på iPad. Den avanserte teknologien i Osmo er basert på kunstig intelligens som forener fysisk og digital lek. Med Osmo kan barna lære gjennom engasjerende lek.

Osmo gjør det også mulig å lære enkel koding gjennom lek med fysiske brikker. Ved å kombinere fysiske brikker med interaktive spill hentes kreativiteten og engasjementet hos barna frem. Reflektoren som festes over kameraet på iPad'en fanger opp alt som skjer på bordet, og responderer deretter. Dette gjør Osmo til et interaktivt og adaptivt verktøy hvor læringen er forkledd som lek! Mestringsfølelsen gjør at barn blir trygge og nysgjerrige og vil utforske mer.

 

 

 Dette trenger du

  1. En iPad (Kun iOS)
  2. Osmo Coding Starter Kit

    Last ned app:

Appene fra Osmo er gratis å laste ned, og gratis å bruke.

Et universelt programmeringsspråk

Osmo har utviklet en unik fysisk måte å lære programmering på. Kodeblokkene lar barn eksperimentere og utforske koding med logiske sekvenser på en veldig morsom og praktisk måte.

Enkelt og intuitivt design

Kodeblokkene er spesialdesignet for barn. Alle brikkene har visuelt beskrivende bilder, som gjør det intuitivt og enkelt å forstå deres egenskaper uten språk eller forkunnskaper om programmering.

Magneter gjør det lett å koble sammen kodeblokkene

Magnetene kobles sammen gjennom innebygde magneter, som gjør at selv de minste barnehender mestrer å koble de sammen. Koble sammen, legg til, trekk fra blokker for å lage en kodesekvens.

Koding med Osmo i barnehagen

Barn lærer best gjennom lek, og Osmo muliggjør leken på en plattform som de fleste små barn håndterer lekende lett. Produsentens anbefalte aldersgrense er fra 4 til 12 år, men vår erfaring er at barn helt ned i to-tre års alder kan ha stor glede og utbytte av Osmo. Vi har mange eksempler på barnehager som har hatt stor suksess med å implentere Osmo som del av sin pedagogiske praksis. I denne artikkelen kan du lese litt om en pedagogs erfaring med Osmo i sin barnehage.

For de aller minste barna vil vi anbefale Osmo Creative Kit, samt puslespillet Tanagram, som også følger med i startpakken Osmo Genius Kit  Disse startpakkene inneholder base og reflektor som du trenger for å kunne bruke Osmo.

Koding med Osmo på SFO/AKS

Finnes det noe bedre enn nyttig lek etter en lang skoledag? Gjør overgangen mellom barnehage og skole mykere, og la barna få glede seg over å leke seg til læring etter skoletid.

Vi har fine startpakker som passer godt inn på SFO/AKS:
Osmo Genius Kit - Komplett startpakke med puslespill, tallbrikker og bokstaver.
Osmo Coding Starter Kit - Komplett startpakke fysiske kodebrikker
Osmo Creative Kit - Kreativt sett med tegnebrett og tusjer.

Koding med Osmo på barneskolen

Nyttige linker:

Har du lyst til å prøve Osmo? Snakk med en av våre spesialister

Ta kontakt med en av våre spesialister for råd og veiledning på telefon 35 60 02 01 eller e-post salg@n00b.no.

Forrige artikkel micro:bit oppgaver og morsomme prosjekter