Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
LEGO® Education STEAM Kurs

LEGO® Education STEAM Kurs

I mer enn 40 år har LEGO® Education jobbet med lærere og pedagogiske spesialister for å utvikle engasjerende undervisningsløsninger som gir liv til STEAM-undervising, og samtidig gjøre læring morsomt og engasjerende.

Våre undervisningsløsninger dekker behovet fra barnehage til universitet, og er med på å hjelpe elevene til å tenke kreativt og resonnere systematisk.

Våre løsninger for praktisk læring vil garantert øke interessen for vitenskap, teknologi, ingeniørvitenskap, kunst og matematikk (STEAM), rettet mot førskole, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Med pedagogiske sett, leksjonsplaner og læreplanmateriell, vurderingsverktøy og support, kan vi hjelpe deg med å oppfylle læreplanmålene dine og gi deg verktøyene du trenger for å gjøre nettopp din undervisning i klasserommet inspirerende, engasjerende og effektiv.

Nye teknologiske endringer vil få betydelig innvirkning på hvordan vi skal lære i fremtiden. Disse endringene vil også forandre hvordan vi forbereder elever til å lykkes. For oss som er lærere, vil det være viktig å gå over fra å fokusere på kunnskapslære, til å fokusere på flere ferdigheter, slik at vi også ender opp med å bygge selvtillit i selve læringen. Engasjerende, praktisk og leken læring, er en av måtene vi kan hjelpe elever med å nå dette målet.

 

Behovet for læring gjennom lek

LEGO® Foundation lanserte nylig resultatene av en femårig forskning som så på   læring gjennom lek som en måte å endre læreplanene i pedagogikk på. Studien fant at lærere over hele verden virkelig har strukket seg langt for å undervise i STEAM-fag, som vil bli stadig viktigere etter hvert som innovasjonstempoet vokser og arbeidsmarkedet endrer seg. Vektlegging av innholdet i STEAM-fagene har ført til økt bruk av pedagogiske metoder med fokus på kvantifiserbare akademiske prestasjoner.

                          

Les mer om resultatene fra undersøkelsen.

Forskning viser at mestringsfølelse er svært viktig for selvtilliten. Denne styrkes over tid med de riktige verktøy. LEGO® Educations undervisningsløsninger er tilrettelagt nettopp for å nå dette målet.

Vårt mål er at vi gjennom bruken av LEGO Educations løsninger skal gjøre læringen leken, engasjerende og relevant. Dette gjør vi gjennom å benytte «hands on» verktøy, leksjonsplaner, og lærerveiledninger direkte knyttet til kompetansemålene.

Vi leverer løsninger tilpasset alle klassetrinn, fra barnehage, til videregående skole. I dag er det viktigere enn noen gang at elevene utvikler ferdigheter som møter morgendagens krav. Spesielt innen STEAM, koding og robotikk og programmering.

Med den nye løsningen LEGO® Learning system har underviseren mulighet til å benytte seg av fire ulike konsepter som fungerer sømløst sammen, og som er tilpasset de ulike ferdighetsnivåene og læreplanene. For de minste skoleklassene benytter man LEGO® Education SPIKE Essential, mens på de øverste trinnene benytter man LEGO® Education SPIKE Prime

Gjennom å benytte løsningene fra LEGO® Education i klasserommet, vil elevenes mestringsfølelse øke. I tillegg vil de på en god måte lære å løse problemer og utfordringer i en verden som er i rask endring.


LEGO® Education Gratis Kurs

Er du usikker på hvilken løsning du skal velge til din undervisning, har vi gleden av å kunne tilby en gratis online workshop. Workshopen tar ca 60 minutter, og vil hjelpe deg med å komme i gang med undervisning i programmering, samt hjelpe deg til å velge riktig løsning til din skole. Du vil få snakke med en av våre LEGO® Education Teacher pedagoger, og samtidig få teste ut de valgt konsept. 


Hva du kan forvente av et LEGO® Education Kurs:

  • Gratis online workshop, hvor du får låne valgt utstyr fra oss.
  • Vi viser deg hvordan du bruker utstyret, og hvordan engasjere dine elever
  • Vi viser deg hvordan du kommer i gang med programmering i klasserommet
  • Vi viser deg hvordan du kan organisere undervisningen i klasserommet
  • Vi forklarer hvordan du kan møte målene i fagplanen ved hjelp av LEGO® Educations undervisningskonsepter.


Praktisk informasjon:

For bestilling av gratis workshop, kontakt en av våre spesialister for råd og veiledning på telefon 35 60 02 01 eller e-post salg@n00b.no.Forrige artikkel 5 tips til deg som skal undervise i programmering
Neste artikkel Air:bit - Lag din egen drone med micro:bit