Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Introduksjon til FlashForge Adventurer 3 3D-printer

Introduksjon til FlashForge Adventurer 3 3D-printer

FlashForge Adventurer 3 er en rimelig og god 3D-printer, som passer like godt til skole som til hjemmebruk. Printeren er enkel å bruke og har støtte for trådløst nettverk slik at det er enkelt å sende filer til printeren for utskrift. Med denne 3D-printeren får du utskrifter i god kvalitet, til en rimelig pris.

Se video under for en produktanmeldelse av printeren:

Enkelt oppsett

Printeren er lett å sette opp til bruk, og krever lite vedlikehold. Før du printer trenger du bare å koble til nettverk, mate inn filament, og gjøre en kalibrering, så er du klar til å begynne å printe. Alt gjøres enkelt via touch-skjermen på printeren.

Bytte av filament gjøres også enkelt via menyen på skriveren.

Spesifikasjoner

FlashForge Adventurer 3 har et printvolum på maks 150x150x150 mm. Den har varme i platen, som reduserer risiko for "Warping" og sikrer bedre feste for utskriften. Platen kan også taes ut av printeren, for å gjøre det enklere å få løs utskriften.

Platen har en makstemperatur på 100 grader. Extruderen har en makstemperatur på 240 grader. For avanserte brukere kan dette stilles inn manuelt på menyen på printeren.

Den støtter bruk av både PLA, ABS og PETG filament.

 

Printeren er helt lukket, så man trenger ikke være bekymret for lukt/avgasser, eller at noen skal kunne komme borti ekstruder eller andre deler som blir varme.

Hva trenger jeg?

I esken følger det med alt du trenger, det er også med en rull med filament* i esken med printeren. Vi anbefaler å kjøpe med noen ekstra ruller med filament, slik at du har tilstrekkelig. Dette er da en komplett startpakke for å komme i gang med 3D Printing.

FlashForge sitt PLA Filament, som følger med våre 3D Printer er produsert av mais-avfall, som sikrer at det er så miljøvennlig som mulig.

Vi har satt sammen en startpakke som inneholder FlashForge Adventurer 3, og 10 pakker filament. Du finner den her: FlashForge Adventurer 3 - Startpakke

Vi har også satt sammen egne skolepakker, disse finner du her:

FlashForge Adventurer 3 School Bundle - Small - Pakke med 3x Printere og 10x ruller med Filament.

FlashForge Adventurer 3 School Bundle - Large - Pakke med 5x Printere og 20x ruller med Filament.

FlashPrint

FlashForge har sitt eget program for å overføre utskrifter til printeren, dette heter "FlashPrint" og lastes ned fra internett. Det er et såkalt "Slicer" program, og konverterer designet ditt til en fil som printeren kan "lese" for utskrift. Du åpner bare designfilen din med FlashPrint, kobler til printeren via trådløst nettverk , og overfører filen.

I FlashPrint kan du også gjøre mer avanserte innstillinger som å stille in "Wall og Brim", velge Infill, layer heights m.m.

FlashPrint fåes til både Windows og Mac.

Om du allerede har kjøpt en FlashForge Adventurer 3 3D Printer, se vår Kom i gang guide her.

Vurderer du å gå til innkjøp av FlashForge Adventurer 3?

Ta gjerne kontakt om du har produktspørsmål eller trenger råd og veiledning i forbindelse med innkjøp av FlashForge Adventurer 3.

Vår e-postadresse er:

salg@n00b.no

Eller ring oss på:

35 60 02 01 (man-fre 09-15)

 

Forrige artikkel FlashPrint 5: Raskere og enklere klargjøring for 3D-printing
Neste artikkel Kom i gang med FlashForge Adventurer 3 3D-printer