Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Bloxels: Lag dine egne spill på nettbrett

Bloxels: Lag dine egne spill på nettbrett

 

Bloxels er et skikkelig morsomt og praktisk verktøy for barn der de kan bygge, samarbeide og fortelle historier gjennom å lage sine egne dataspill på nettbrett. Spillene de lager tar utgangspunkt i tradisjonelle 2D-plattformspill som de fleste har vært borti. Inngangen og fasinasjonen av hva du kan gjøre med en datamaskin har for mange kommet nettopp gjennom spill. Med dataspill utnytter vi mange av sansene våre.

 

Inspirert av design-tenkning og skaperbevegelsen

Bloxels er unikt med sine praktiske blokker som elevene kan bruke til å designe sine egne spill. Dette gjør Bloxels til et lett valg for lærere med en praktisk tilnærming til undervisning og som ønsker å gjennomføre prosjekter innen design-tenkning. En populær aktivitet er å la barna fortelle historier gjennom å designe opp sine egne spill rundt et tema.

Dette trenger du

Av materiell trenger du:

  1. Nettbrett (iPad eller Android)
  2. Bloxels-appen for iPad i App Store eller Android i Google Play
  3. Bloxels Video Game Builder Kit Eller Bloxels Team Builder 5-Pack
  4. Liste over støttede enheter

For å teste ut Bloxels kan du laste ned appen til ditt nettbrett fra App Store til iPad eller Google Play for Android. Her kan du bli kjent med Bloxels gjennom å følge veiledningen (på Engelsk). Bloxels-pakkene gir utvidede muligheter i spillet og økt skaperglede gjennom å designe brett og figurer med fargekodede klosser. 

Nyttige lenker

Kontakt oss gjerne dersom dere ønsker ytterligere rådgivning og veiledning rundt Bloxels til undervisningen.

Forrige artikkel Lag dine egne roboter med Strawbees og Quirkbot