Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
7 ideer til hjemmelagede julegaver med Cricut

7 ideer til hjemmelagede julegaver med Cricut

Vi nærmer oss jul og mange starter juleforberedelsene. Alt fra pynting i eget hjem til julegaver og julekort. I denne artikkelen har vi samlet noen ideer til hjemmelagde julegaver med de populære kuttemaskinene fra Cricut.

Pynt med hjemmelagde puter

Putetrekk laget med Cricut

Se hvordan du enkelt kan dekorere stue eller soverom med egendesignede puter. Med Cricut Easypress kan du overføre designet ditt til et putetrekk og trykket vil holde seg like fint vask etter vask.

Personlig drikkeflaske

Gi noen du er glad i en gave de har bruk for og kan ha med seg over alt. Se hvordan du kan bruke Cricut til å pynte drikkeflasken med et personlig monogram som tåler både daglig bruk og oppvaskmaskin.

Personlig Caps

Hva med å lage en egendesignet hatt eller caps? Denne guiden tar deg gjennom hvordan du kan lage en helt personlig caps steg for steg.

Personlig sminkeveske

Sett ditt eget design på en liten veske. Lag personlige sminkevesker til vennene dine eller lag flere like som du fyller med ulikt innhold. Uansett har du en super julegave du har laget selv!

Personlige kopper

Personlige kopper med Cricut Mug Press

En kopp til far og en kopp til mor… Og ikke glem favorittanten! Med Cricut Mug Press kan du lage personlige kopper til hele familien. Se hvordan du kan lage ditt eget design i Cricut Design Space eller få en introduksjon i denne videoen.

Design din egen Tote bag

Tote bags er miljøvennlige og mer populære en noen gang. Sjekk ut denne guiden og se hvordan du ved bruk av Cricut maker eller Cricut Explore 3 kan lage dine egne designs for å gjøre en hverdagslig ting helt unik og personlig.

Blomster i 3D 

Med denne guiden kan du lage helt fantastiske blomster i 3D. De ser flotte ut om du setter de i en vase, men med litt kreativitet kan man lage mange unike kunstverk som vil pryde et hvert rom

Har du spørsmål eller usikker på hvilke utstyr du trenger? Vi hjelper deg

Ta kontakt med en av våre spesialister for råd og veiledning på telefon 35 60 02 01 eller e-post salg@n00b.no.

Forrige artikkel 7 aktiviteter til juleverksted med Cricut
Neste artikkel Kule programmeringsaktiviteter til sommerferien