Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
7 aktiviteter til juleverksted med Cricut

7 aktiviteter til juleverksted med Cricut

Juleverksted er en kjent og kjær tradisjon og er garantert å sette hvem som helst i julestemning. I denne artikkelen har vi samlet noen ideer til hvordan du kan utvide det tradisjonelle juleverkstedet ved bruk av Cricut kuttemaskiner og presser.

Julekort med digital tegning

Julekort

Lag julekort med tegnefunksjonen til Cricut. Med Cricut sine penner i ulike farger skriver du enkelt ut det designet du har laget, og du blir med et en ekspert på både kalligrafi og tegning. Få inspirasjon her til hvordan lage et julekort med Cricut og digital tegning, eller se denne videoen.

Julekort med negativ kutt

Julekort

For fine julekort med flere lag, se hvordan du kan bruke din Cricutmaskin til å kutte silhuetter av mønstre du lager selv, eller som allerede ligger klare i Cricut Design space.

https://www.youtube.com/watch?v=paQIjBXaKWs

Dekorative julestjerner 

Julestjerner

Lag vakre stilrene julestjerner og heng de opp der de måtte passe. Til dette prosjektet trenger man kun en Cricut kuttemaskin og noe tykt papir. Prosjektet ligger ferdig i Cricut Design Space sammen med veiledning

Lag din egen personlige pakkelapp

Pakkelapper

Det er lite som sier jul så mye som julegaver, og å gjøre innpakningen mer personlig er hyggelig både for den som gir og den som får. Her får du se hvordan du steg for steg kan bruke din Cricut kuttemaskin til å lage dine personlige pakkelapper.

Julekuler

Julekuler

Pynt opp litt ekstra med juletrepynt du har laget selv! Med Cricut vinylkutter og Smart Vinyl Permanent kan du designe, kutte og dekorere julekuler og andre gjenstander av glass, porselen, plast, tre eller metall.

Julegenser

Julegenser

Kom i ekstra julestemning i en egendesignet julegenser!

Bruk din Cricut vinylkutter til å printe ut ditt design og press det på plagget ditt med Cricut EasyPress. Så enkelt er det å lage sin perfekte julegenser!

Julenisse og alv gaveesker

Julegaveesker

Legg ekstra omtanke i innpakningen og lag disse fine gaveeskene. Til disse vil du trenge en Cricut Kuttemaskin, litt farget tynn papp og limstift.

Har du spørsmål eller usikker på hvilket utstyr og tilbehør du trenger? Snakk med en av våre rådgivere

Ta kontakt med en av våre spesialister for råd og veiledning på telefon 35 60 02 01 eller e-post salg@n00b.no.

Forrige artikkel Julegavetips 2023: Smarte julegaver til kreative jenter og gutter
Neste artikkel 7 ideer til hjemmelagede julegaver med Cricut