Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Bli kjent med Sphero Blueprint

Bli kjent med Sphero Blueprint

Sphero Blueprint er et nytt praktisk læringsverktøy for elever i ungdomsskolen og videregående skole. Med dette verktøyet får elevene mulighet til å designe, bygge og teste egne prosjekter innenfor design, naturfag, matte og ingeniørfag. Sphero Blueprint er spesielt utviklet for klasserommet og hjelper elevene med å forstå og anvende kunnskap gjennom praktiske aktiviteter. Dette verktøyet mottok pris for “Best engeneering learning solution” i 2023.

Sphero Blueprint inneholder 320 ulike mekaniske deler som sammen gjør det mulig å konstruere funksjonelle modeller av bygninger og ulike konstruksjoner vi bruker i hverdagen. Delene kommer i en praktisk eske med sorteringsbrett for enkel oppbevaring. Blueprint settet lar elevene raskt prototype hva enn de forestiller seg og Blueprint-snappsystemet og de modulære delene er bevisst designet for å muliggjøre raskere montering og demontering med deres praktiske størrelse og visuelle og tekniske enkelhet.

Med Sphero Blueprint følger det med en grundig veiledning for lærere, som inkluderer over 50 timer med standardtilpassede leksjoner og enhetsplaner. Dette gjør det enkelt for lærere å implementere verktøyet i undervisningen

 

 

Sphero Blueprint i klasserommet

Med Sphero blueprint får elevene teste ut og lære om hvordan konstruksjoner og maskiner faktisk fungerer i praksis. De får også forske med matematiske prinsipper på hvordan disse konstruksjonene har mest mulig nytte for oss i hverdagslivet. Oppgavene er delt inn i tre vanskelighetsgrader og tar for seg alt fra enkle maskiner til hvordan karuseller fungerer. Til skoler anbefaler vi Sphero Blueprint klassesett som inneholder 6 individuelle sett.

Klart til bruk

Blueprint Build-pakken inneholder alle nødvendige verktøy og komponenter for å komme i gang umiddelbart, uten behov for ytterligere materialer eller forberedelser. Grundige leksjonsplaner og lærerveiledning ligger digitalt.

 

Har du spørsmål? Snakk med en av våre spesialister

Ta kontakt med en av våre spesialister for råd og veiledning på telefon 35 60 02 01 eller e-post salg@n00b.no.

Forrige artikkel Bli kjent med Sphero BOLT+
Neste artikkel Programmering for lærere - Etter-og videreutdanning Høst 2024 / Vår 2025