Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Lek og lær med teknologi · Dagens elever er morgendagens innovatører
Bli kjent med Sphero BOLT+

Bli kjent med Sphero BOLT+

 

BOLT+ er den neste utviklingen av vår mest populære programmeringsrobot. Sphero BOLT+ er en rund programmerbar robot som gir førsteklasses praktiske læringsopplevelser i klasserommet og som passer like godt for nybegynnere som for de som har en del erfaring med programmering fra tidligere.

Med et utvalg av programmerbare sensorer og motorer og en lyssterk LCD-skjerm gir BOLT+ uendelige muligheter for praktisk læring i klasserommet. BOLT+ gir fler muligheter for programmering , flere opplevelsesbaserte læringsmuligheter og mer MORO!

Tilgjengelig fra September 2024

 

 

Lyssterk LCD-skjerm

BOLT+ har en programmerbar 128x128 piksel LCD-skjerme med klare visuelle bilder og over 650 levende grafikker og lekne animasjoner og velge fra. BOLT+ LCD-skjermen kan også vise sensordata i sanntid, noe som hjelper elevene med å finne feil eller se muligheter for forbedringer i koden.

 

Bedre batterikapasitet

Trådløs QI-lading og optimalisert strømstyring sikrer utvidet BOLT+ drift på én enkelt lading for batterilevetid hele dagen. “Shake to Wake”-funksjonen gjør det enkelt å slå på BOLT+ og koble til en enhet

 

Eksklusive BOLT+ programmeringsblokker

Ved å bruke den gratis Sphero Edu-appen, kan du bevege deg med presisjon ved hjelp av den nye “Drive to Distance”-blokken, aktivere manuell kjøring midt i programmet ditt, og tilpasse reaksjoner på programvareknapper på programmeringsenheten din – alt mens du kjører et program!

 

Passende for alle nivåer

BOLT+ er utmerket for lærere og elever på alle nivåer, med tre måter å programmere på (Tegn, Blokk og Tekstprogrammering) BOLT+ kommer med mange ulike læringsopplegg for både introduksjon til programmering og opplegg for praktiske øvelser i naturfag, matte, kunst og håndverk og musikk

 

Sphero BOLT+ i klasserommet

Sphero BOLT+ Power Pack inneholder 15 programmerbare robotkuler som oppbevares i en solid ladekoffert. Ladekofferten har hjul og er enkel å flytte rundt på skolen til ulike klasserom. I dette klassesettet følger det også med lærerveiledning, oppgaver, elevutfordringer med mer.

 

Forhåndsbestill Sphero BOLT+ til skolen din nå!  Snakk med en av våre spesialister

Ta kontakt med en av våre spesialister for råd og veiledning på telefon 35 60 02 01 eller e-post salg@n00b.no.

 

Neste artikkel Bli kjent med Sphero Blueprint